Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sportovní příměstské kempy v Monkey's Gym

03.07.2017 - 31.08.2017 Praha

Sportovní příměstské kempy v Monkey's Gym Prázdniny jsou tu cobydup, a pokud chcete, aby se vaše dítko dobře bavilo, trochu se hýbalo, něco se naučilo, a přitom se s ním nechcete na delší dobu loučit, pak ho zapište na příměstský tábor se sportovní tematikou. Unikátní týdenní sportovní kempy tradičně pořádá Monkey´s Gym v Galerii Harfa na Praze 9 a vybírat si můžete mezi kempem míčových her,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Sportovní příměstské kempy v Monkey's Gym

 

Prázdniny jsou tu cobydup, a pokud chcete, aby se vaše dítko dobře bavilo, trochu se hýbalo, něco se naučilo, a přitom se s ním nechcete na delší dobu loučit, pak ho zapište na příměstský tábor se sportovní tematikou. Unikátní týdenní sportovní kempy tradičně pořádá Monkey´s Gym v Galerii Harfa na Praze 9 a vybírat si můžete mezi kempem míčových her, atletiky, sportovní všestrannosti nebo in-line bruslení.

Prázdninové sportovní kempy Monkey's Gym pro děti od 4 do 10 let se konají ve všední dny od 8.30 do 13.00 hodin v pražské pobočce Monkey´s Harfa na Praze 9. Turnusy jsou 5denní a aktivity probíhají částečně v tělocvičně a částečně na sportovním hřišti na střeše Galerie Harfa. Kurzy vedou zkušení lektoři Monkey´s Gym, kteří zajistí, že se děti pobaví i mnohému novému naučí.

 

Kemp míčových her: Základní míčové dovednosti se dítě naučí právě v tomto kempu. Každý den je trochu jiná zábavná aktivita s míčem a na konci týdne umí děti základy všech míčových sportů. V tělocvičně i na venkovní ploše házejí na cíl, do dálky, chytají, kopají, hrají florbal, volejbal, basketbal, vybíjenou, přehazovanou nebo tenis. Vše dle precizně zpracované metodiky a pod vedením zkušených lektorů. Každý den zakončí mini-zápasem. Na poslední den pak připadají nejoblíbenější tři hry a mini-turnaj.

Termíny: 3. – 7. 7., 24. – 28. 7. a 21. – 25. 8. 2017

 

Atletický kemp: Jeho cílem je získání základních dovedností v hlavních atletických disciplínách. I přes velkou popularitu atletiky nemají děti moc možností se s jednotlivými disciplínami setkat v praxi. V Monkey's Gym dětem ukážou, že atletika je zábavná a různorodá. Důkladně zpracovaná metodika zahrnuje hod, běh, starty, běh přes překážky, sprint, skok do dálky i do výšky. Vše je přizpůsobeno věku dětí a samozřejmě zábavnou a hravou formou. Rodiče i děti se pak poslední den mohou těšit na Atletický víceboj opičky Loly, kde děti předvedou své nově získané dovednosti.

Termín: 7. – 11. 8. 2017

 

Pohybovky aneb sportovní všestrannost: To je kemp plný známých i méně známých sportů. Děti se seznámí se základy gymnastiky, atletiky, golfu nebo míčových her. Z těch méně známých sportů vyzkouší třeba lukostřelbu, přetahovanou lanem, kroket, skoky na trampolíně či badminton. Děti nakonec vyberou 5 nejoblíbenějších sportů a z těch vytvoří na poslední den závěrečný pětiboj, ve kterém tady ale vítězí každý!

Termíny: 17. – 21. 7. a 14. – 18. 8. 2017

 

Kempy in-line bruslení: Probíhají na venkovní ploše Galerie Harfa. Děti se nejdříve naučí na bruslích stát a ťapat. Postupně se budou při bruslení osamostatňovat a zkoušet jezdit samy, pak přijde na řadu jízda mezi kužely, střelba na bránu a jiné hry tak, aby děti učení bavilo.

Termíny: 10. – 14. 7., 31. 7. – 4. 8., 28. – 31. 8. 2017

 

Adresa: Monkey´s Gym, Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9

Více na: http://www.monkeysgym.cz/novinky/prazdninove-sportovni-kempy-359.html

Další akce v okolí

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Praha

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Praha

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete