Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rodinný zábavní park Fábula

17.06.2017 Kamenice nad Lipou

Staročeská pouť zahajuje novou sezónu v rodinném zábavním parku FábulaV červnu opět otvírá své brány Zážitkový rodinný park Fábula. Zveme Vás na slavnostní zahájení na Staročeskou pouť.Přijeďte se pobavit s kejklíři, akrobaty, medvědářem a potulnými herci. Můžete si nechat věštit osud ze skleněné koule nebo vystřelit srdce z perníku pro Vaši milovanou. Děti se jistě rádi povozí na kolotoči a…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Staročeská pouť zahajuje novou sezónu v rodinném zábavním parku Fábula

červnu opět otvírá své brány Zážitkový rodinný park Fábula. Zveme Vás na slavnostní zahájení na Staročeskou pouť.

Přijeďte se pobavit s kejklíři, akrobaty, medvědářem a potulnými herci. Můžete si nechat věštit osud ze skleněné koule nebo vystřelit srdce z perníku pro Vaši milovanou. Děti se jistě rádi povozí na kolotoči a pochutnají si na cukrové vatě. Na staročeské pouti se mohou splnit Vaše sny, třeba potkáte kouzelníka, co Vám vykouzlí peníze nebo lektvar mládí. Krásná cikánka se na Vás zadívá svýma uhrančivýma očima a očaruje Vás. Silák Vás vyzve k souboji a Vy lehce zvítězíte. Ano, může se stát cokoliv, a proto se vydejte do Rodinného parku Fábula za pouťovou zábavou.

Po celé prázdniny bude pro Vás Fábula připravovat mnoho akcí a novinek. Zažijete dobrodružnou cestu kouzelníka Kellyho v pohádkovém sklepení, plnou nových tajů a hádanek. Můžete se potrápit při řešení hlavolamů či hraní obřích společenských her. V letním amfiteátru jsou pro Vás připravena  pohádková divadelních představení a různé kulturní akce . Vy i Vaše děti budete mít možnost najít správnou cestu skrz zámecké bludiště, naučit se  střílet z kuše na střelnici a na konci nakrmit zvířátka v minizoo. Šikovné a kreativní děti se zabaví ve tvořivých dílnách. K dispozici Vám bude půjčovna kostýmů, v kterých se můžete nechat vyfotit ve Fábulově foto koutku.

O osvěžení se postará Hostinec U loupežníka Bambitky, popřípadě si můžete zajítt do rychlého občerstvení U Otesánka nebo zamlsat do Pohádkové cukrárny.

Při návštěvě Rodinného zábavního parku Fábula se nemusíte bát rozmarů počasí, protože program se koná venku i pod střechou. Užijete si celodenní výlet s dětmi plný zábavy a legrace.

Doprovodný program Staročeské pouti:

  • 9:30 – otvíráme zábavní park a veškeré atrakce

  • 11:30 – zábavné, interaktivní vystoupení s dětmi + soutěže na pódiu + kouzlení

  • 13:30 – dobové hudební vystoupení

  • 15:00 – kejklířské vystoupení

  • 18:00 – zavíráme zábavní park a veškeré atrakce

Po celou dobu akce probíhá doprovodný program – silák, medvěd, cikánka a její výklad vaší budoucnosti, kejklíři a muzikanti, hrátky s ohněm, divadlo, stánkový prodej, řemesla a další.

 

Mapa

Další akce v okolí

Pobytový rybářský tábor u rybníka B…

17.08.2024 - 24.08.2024
LDT Žirovnice okr.…

Hledáte pro své děti zajímavý program na léto?

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete