Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Staročeský masopust a keltský svátek Imbolc 2016 - Tábor

06.02.2016 Tábor

Atlas Česka Vám přináší stovky pozvánek na tradiční a originální akce, které slouží k pobavení, vzdělání a relaxaci příslušníkům všem věkových generací. Jednou z novějších, avšak o to atraktivnějších akcí, je "Staročeský masopust a keltský svátek Imbolc", slavený již několikátým rokem v Housově Mlýně v Táboře.Program masopustuPro všechny návštěvníky je přichystán pestrý rej barevných masek,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tábor
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Tábor

Fotogalerie k článku

Atlas Česka Vám přináší stovky pozvánek na tradiční a originální akce, které slouží k pobavení, vzdělání a relaxaci příslušníkům všem věkových generací. Jednou z novějších, avšak o to atraktivnějších akcí, je "Staročeský masopust a keltský svátek Imbolc", slavený již několikátým rokem v Housově Mlýně v Táboře.

Program masopustu

Pro všechny návštěvníky je přichystán pestrý rej barevných masek, veselý průvod maškar a oslava svátku Imbolce. Pro všechny, kdo se s tímto termínem setkávají poprvé, upřesňujeme, že se jedná o jeden ze čtyř hlavních svátků irského kalendáře, odehrávající se na počátku února či při prvních známkách přicházejícího jara.

Těšit se můžete nejen na vstřícnou a pozitivní atmosféru, ale především na dostatek dobrého jídla a pití, soutěže pro malé i velké či možnost zapůjčení karnevalových kostýmů. Každý z účastníků minulých ročníků Vám tuto akci jistě doporučí i s ohledem na místo konání akce samotné, které má jako zážitkový skanzen husitství zcela autentickou atmosféru, spojující v sobě dobovou originalitu i profesionální přístup veškerého personálu. Hledáte-li tedy možnost pro originální strávení masopustních oslav, těžko můžete vybrat lepší volbu!

Staročeský masopust a keltský svátek Imbolc 2016

12:00 Otevřena krčma

15:00 Prohlídka filmové zbrojnice

18:00 Masopustní veselí s maškarami
           Soutěž o nejlepší dětskou a dospělou masku
           Příjemné posezení a chutné občerstvení v naší krčmě

 

Těšíme se na vás!

 

 

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete