Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Šťastná země Radvánovice

28.12.2015 - 31.12.2025 Turnov

Areál s obrovským množstvím atrakcí (trpasličí vesnička, dřevěný hrad, trampolíny, prolézačky...) které jsou však citlivé vůči životnímu prostředí. Nechte se inspirovat a přijeďte s dětmi strávit nezapomenutelný den v krásném prostředí Českého ráje.V Radvánovicích u Turnova, v těsné blízkosti zámku Hrubá Skála a zříceniny hradu Trosky, se nalézá areál přírodního zábavního parku. Šťastná země…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Areál Štastné země Radvánovice u Turnova
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Turnov

Fotogalerie k článku

Areál s obrovským množstvím atrakcí (trpasličí vesnička, dřevěný hrad, trampolíny, prolézačky...) které jsou však citlivé vůči životnímu prostředí. Nechte se inspirovat a přijeďte s dětmi strávit nezapomenutelný den v krásném prostředí Českého ráje.

V Radvánovicích u Turnova, v těsné blízkosti zámku Hrubá Skála a zříceniny hradu Trosky, se nalézá areál přírodního zábavního parku. Šťastná země nabízí návštěvníkům každý den (v období od konce dubna do září) dřevěný hrad, trpasličí vesničku, více než stovku houpaček a prolézaček, pískové rýžoviště, vzduchové trampolíny a také prožitkový Geopark (který je součástí areálu) v krásném a v létě chladném údolí s pískovcovými skalami, dvěma rybníčky a potokem.

Novinkou roku 2015 je od června replika hradu Trosky z akátového dřeva v měřítku 1:5. Hrad se bude podobat spíš historickému vyobrazení ze středověku než současné zřícenině. Vedle známých věží Panna a Baba bude mít ještě další čtyři věže a také cimbuří, vstupní brány, ochoz a vyhlídku.

Mezi další atrakce patří airsoftová střelnice, babiččina zahrádka (živé bylinky: naučná zahrádka), minigolf, vodní osvěžení (rozprašovače vody v prostoru trampolín) a vodní skluzavka z vyhlídky - 30metrový adrenalin (během Slamáku). Dále zde najdete vodní klouzačku z vyhlídky, aquazorbing (placená atrakce), nové lanové prvky, keltskou vesničku a starodávná řemesla (v keltské vesničce).

Každoročně se zde pořádají Slavnosti slámy - čeká na vás sláma, slámový hrad, slaměné hry, vyrábění ze slámy… Dorazit mohou se svými ratolestmi samozřejmě i "slamění vdovci".

Otevírací doba a vstupné

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete