Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Klub Roxy

28.10.2017 Praha

Oslavy ROXY BE25 mají dalšího headlinera - svůj live set přiveze StimmingDalší jezdec Diynamic Music, Stimming, míří do Prahy a s sebou veze svůj unikátní live set, kterým otevře druhý víkend narozeninových oslav ROXY BE25. Nikdy nepoužívá do nahrávek stejné samply dvakrát, experimentuje a do své tvorby se nebojí promítat osobní emoce. Díky tomu si hned ve svých počátcích Stimming vysloužil…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Klub Roxy
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Oslavy ROXY BE25 mají dalšího headlinera - svůj live set přiveze Stimming

Další jezdec Diynamic Music, Stimming, míří do Prahy a s sebou veze svůj unikátní live set, kterým otevře druhý víkend narozeninových oslav ROXY BE25. Nikdy nepoužívá do nahrávek stejné samply dvakrát, experimentuje a do své tvorby se nebojí promítat osobní emoce. Díky tomu si hned ve svých počátcích Stimming vysloužil označení "Best Newcomer” v žebříčku "Ibiza DJ Award”, podporu Solomuna a celého Diynamicu a hraní na festivalech jako BPM, Melt! nebo ADE. Jeho premiéra u nás je plánována na 27. října a těšit se můžeme na intenzivní zážitek, jinak to totiž Stimming ani neumí.

Předprodej začíná ve středu 2.srpna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Již v deseti letech hrál Martin Stimming na housle, piano a bicí. O šest let později začal produkovat hudbu za pomoci PC a uvědomil si, že to je jeho osud. "Stejně tak, jako se nebojím ukázat své emoce, nebojím se je ani zahrnout do mé hudby”. S tímto přístupem se vrhl na pole house music, a když v roce 2006 poznal v Hamburku dva chlápky jménem Solomun a Adriano, bylo jasné, že vybral správně. V tu dobu vznikl label Diynamic Music, slovo dalo slovo a začal pod ním začal vydávat své releasy. Průlomovým hitem, který připoutal pozornost, byl v roce 2008 "Una Pena”. O rok později pak vydal skvělé debutové album "Reflections” a tím si vysloužil reputaci jako jeden z nejvíce výrazných mladých producentů a označení "Best Newcomer” v žebříčku "Ibiza DJ Award”. Od té doby má Stimming na kontě už přes 14 alb a EPs, ale také nespočet hraní třeba i na festivalech jako BPM, Melt! nebo ADE.

Je jen málo lidí, kteří umí vytvořit opravdu originální zvuk house music a Stimmingovi se to podařilo. Jeho produkce je totiž spojením unikátních a charismatických prvků. Stojí si za tím, že nikdy nepoužívá stejné samply dvakrát, proto pro něj není nic nemožné - zvuk kávovaru, dětských hraček, spadlých mincí nebo řezáku na pizzu. Tohle vše můžete v jeho tvorbě slyšet a jeho eklektické živé sety jsou jedinečným zážitkem. Koneckonců, přesvědčit se můžete např. záznamem z Diynamic Festivalu nebo osobně v ROXY. Stimming přiveze svůj live set 27. října na narozeniny ROXY BE25 a touto premiérou v ČR otevře i druhý víkend oslav.

-EN-
Few people bring a truly original sound to House music.Martin Stimming did just that. In 2006 he met two guys named Solomun and Adriano, who just set up their label Diynamic Music that same year, on which Stimming soon started releasing. His breakthrough hit, 2008’s "Una Pena”, made the electronic world sit up and take notice. 2009 saw him release his immaculate debut album "Reflections” to great acclaim, fortifying his reputation as one of the most exciting new producers of his generation and scoring him an ‘Ibiza DJ Award’ in the category of ‘Best Newcomer’.
"I´m neither afraid of showing my emotions nor afraid to include them in my music.” Stimming’s productions are filled with a multitude of his own unique, charismatic field recordings, of which he never uses the same sample twice. Nothing is sacred: sources of sound have included a coffee machine, children’s toys, loose change or pizza cutter. His premiere in Czech is planned for 27th October when ROXY Prague celebrates BE25 anniversary.

BE25 - STIMMING LIVE (Diynamic/GER)
28.10.2017, open 23:00

FB událost: https://www.facebook.com/events/1740990326200145/

Předprodej

50 Kč + poplatky
Cena NoD: 360 Kč
Goout: https://goout.net/cs/listky/be25-stimming/imkb/
TPro: http://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2171472-be-25-stimming.html
MYROXY: http://bit.ly/myroxyapp

Video:
Live set: https://www.youtube.com/watch?v=roJo0hjd2A8
The Song: https://www.youtube.com/watch?v=cDRumZjds-U

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Barokní podvečery - Il Pianto Amoro…

18.04.2024 - 18.04.2024
Císařský sál

Árie z oratorií A. Caldary a A. Stradelly & kantáta L᾿Orfeo A. Scarlattiho

Sklářský workshop Suvenýr s Michael…

18.04.2024 - 18.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 18. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Michaely Spružinové Pohlednice…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete