Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Loučeň

10.12.2016 Loučeň

Zatímco většina českých hradů a zámků již zavřela své brány, zámek Loučeň na Nymbursku právě stojí před letošním velkým sezónním finále: Každou adventní sobotu nabídne v rámci již tradičního cyklu neotřelé adventní programy. Třetí adventní sobota nabídne návštěvníkům Strom splněných přání.  Třetí adventní sobotu 10. 12. se v zámeckých interiérech od 11. do 16. hodin objeví strom přání, pod který…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Loučeň, Loučeň č. p. 1
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Loučeň

Fotogalerie k článku

Zatímco většina českých hradů a zámků již zavřela své brány, zámek Loučeň na Nymbursku právě stojí před letošním velkým sezónním finále: Každou adventní sobotu nabídne v rámci již tradičního cyklu neotřelé adventní programy. Třetí adventní sobota nabídne návštěvníkům Strom splněných přání.

 Třetí adventní sobotu 10. 12. se v zámeckých interiérech od 11. do 16. hodin objeví strom přání, pod který budou děti moct vkládat přáníčka se svými vánočními tužbami. Strom přání je na Loučeni už letitou a stále oblíbenou tradicí: Kníže, komorník či zámecká kuchařka Aninka provádí celé rodiny zámkem. Uprostřed prohlídky se objeví kněžna Marie, která je také autorkou několika dětských knih. Ta také připraví program pro děti, které oddělí od rodičů, aby od nich vypátrala jejich veřejná, ale třeba i ta nejtajnější vánoční přání. Ty pak kněžna Marie, spolu s dětmi umístí na kouzelný strom přání, aby je následně v nestřežené chvíli doručila přímo rodičům.

Všechny děti si z prohlídky slavnostně vyzdobeného zámku odnesou malý dáreček. Třetí adventní svíčka na našem velkolepém adventním věnci bude zapálena ve 14. hodin. Kromě adventních prohlídek pro vás bude připravena také prohlídka s Bílou paní ve 13. hodin či čokoládová prohlídka v 15. hodin.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete