Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

tábor Pán prstenů: Návrat krále

04.08.2018 - 11.08.2018 Ostravice

Nabízíme Vám již XIV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice. Zahájení pobytu je v sobotu 4.8. 2018 obědem, ukončení pak v sobotu 11.8. 2018 snídaní.  Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu PÁN PRSTENŮ: NÁVRAT KRÁLE. V případě vážného zájmu vyplňte elektronickou přihlášku (e-přihlášku) na tomto linku ve všech požadovaných kolonkách. Při…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám již XIV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice. 
Zahájení pobytu je v sobotu 4.8. 2018 obědem, ukončení pak v sobotu 11.8. 2018 snídaní.  Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu PÁN PRSTENŮ: NÁVRAT KRÁLE.
 
V případě vážného zájmu vyplňte elektronickou přihlášku (e-přihlášku) na tomto linku ve všech požadovaných kolonkách. Při správném odeslání Vám kopie obratem přijde na Vámi uvedený mail.
 
Informační list k táboru a vzor Posudku lékaře si stáhněte zde.
 
UBYTOVÁNÍ:        
Chata Svoboda, 739 14 Ostravice 906, http://www.chatasvoboda.cz/ 
2 - 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna + WC), velká jídelna, 3 klubovny, herna na stolní tenis, víceúčelové antukové hřiště, ohniště, ruské kuželky, šipky, fotbálek, kulečník.
Akce probíhá v rekreačním středisku vyhrazeném výlučně pro pobyt dětí našeho tábora. U dětí je vždy stálý dozor oddílových vedoucích a instruktorů. Naši vedoucí mají dlouholeté zkušenosti v organizaci dětských aktivit a práci s dětmi, po celou dobu pobytu je přítomen zdravotník.
 
STRAVA:
5x denně pestrá, vyvážená a chutná strava s možností přídavků, pitný režim po celý den.
 
CENA:
3.600,- Kč za dítě
Vážíme si Vaší přízně, a proto jsme pro děti, které s námi již byly na táboře v loňském roce, příp. se loni zúčastnily našich víkendových pobytů, připravili slevu ve výši 100 Kč, tj. 3.500,- Kč za dítě s nárokem na slevu. Tento bonus platí také v případě přihlášení více sourozenců na stejný tábor pro každé z dětí. Slevy se nesčítají.
V ceně pobytu je zahrnuto: doprava autobusem na tábor a zpět, příprava a zajištění programové náplně pobytu, strava a ubytování, náklady na dozor vedoucích a zdravotníka, věcné odměny pro výherce soutěží, veškerý materiál pro rukodělné činnosti a hry, projížďky na huculských koních (v případě příznivého počasí), nízké překážky v lanovém centru, výlety, správa táborového webu. 
 
DOPRAVA:
Doprava je zajištěna po trase Fulnek náměstí – Klimkovice městský úřad – Ostrava Poruba Tesco – Ostravice chata Svoboda a zpět objednaným autobusem. Nástupní místo Fulnek a Klimkovice bude zajištěno vždy pouze v případě, že z něj pojede alespoň 10 dětí (po uzávěrce přihlášek budete včas vyrozuměni, jak to vypadá a odkud se jede). Místa srazu účastníků a přesná doba ranního odjezdu a poledního návratu budou upřesněny mailem všem přihlášeným do 30.6.2018 a budou rovněž zveřejněny na stránkách www.eico.cz.

Mapa

Další akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete