Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tábor pro rodiny s dětmi - Zlámaniny u Nové Paky

25.08.2017 - 01.09.2017 Nová Paka

Nenechte si ujít Tábor pro rodiny s dětmi (Zlámaniny u Nové Paky).Rádi byste strávili příjemnou dovolenou v panenské přírodě a zároveň chcete vašim dětem dopřát dětský kolektiv a bohatý táborový program? Chcete být o dovolené spolu, ale volný čas můžete každý z rodiny trávit podle svého přání a představ? Chcete, aby o vaše děti bylo během dne postaráno, a vy jste se mohli věnovat vašim zálibám? A…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít Tábor pro rodiny s dětmi (Zlámaniny u Nové Paky).

Rádi byste strávili příjemnou dovolenou v panenské přírodě a zároveň chcete vašim dětem dopřát dětský kolektiv a bohatý táborový program? Chcete být o dovolené spolu, ale volný čas můžete každý z rodiny trávit podle svého přání a představ? Chcete, aby o vaše děti bylo během dne postaráno, a vy jste se mohli věnovat vašim zálibám? A to vše podpořeno zdraví prospěšnou přírodní stravou, která posílí tělo a povznese duši? Chcete sdílet svá životní témata s podobně naladěnými lidmi? A v neposlední řadě byste si rádi i trochu té táborové atmosféry a dovádění užili společně s dětmi? PAK JSTE TU SPRÁVNĚ, VÍTÁME VÁS:-)!

Termín: 25. srpna – 1. září 2017

Místo: Tábořiště Sopka, Zlámaniny, na rozhraní Českého Ráje a Podkrkonoší; Areál tábora leží přímo za pohádkovým lesem Řáholcem, 15 km východně od Jičína a 1 km od Nové Paky.

Program:

V rámci této letní rodinné dovolené nabízíme čtyři paralelní programy podle věku účastníků. Pro malinké děti do 3 let je připraven Baby klub. Předškolní děti budou rozděleny do dvou oddílů. Děti se budou hodně pohybovat v přírodě, budou tvořit, hrát divadlo, zpívat a tančit a ještě mnoho dalšího. Nechte se překvapit. Školní děti budou mít jeden oddíl s poutavým programem. I pro dospělé účastníky připravujeme občasný program (plánujeme například besedy, přednášku, společný výlet, hry a další). A pro všechny zájemce ranní cvičení, večerní táboráky a sdílení snad po celý den :-).

Časové rozložení programu: tábor začíná v pátek 25. 8. večeří v 18 h, příjezd možný od 15 h. První seznamovací program pro děti začne již odpoledne. Dětský program předškolních a školních dětí začíná oficiálně v pátek po večeři a v Baby klubu v sobotu dopoledne. První organizační a seznamovací schůzka rodičů bude v pátek od 21 h. Baby klub probíhá denně 2 x 2 hodiny, program předškolních a školních dětí v dopoledním, odpoledním a večerním bloku.  Po obědě dodržujeme všichni polední klid.

O vedení tábora: Baby klub, předškolní i školní oddíly mají vždy jednoho vedoucího a jednoho praktikanta. Oddílovými vedoucími jsou znalí odborníci, kteří se věnují práci s dětmi ve volnočasových zájmových organizacích a mají bohaté táborové zkušenosti. Tábor, kde s dětmi jsou i jejich rodiče, nemusí mít zdravotníka. Není to povinnost. Přesto tuto službu účastníkům našeho tábora dopřáváme, a tak i letos se můžete těšit na péči zkušené zdravotnice. Tým kuchařů vede hlavní kuchařka Jana, která bude dbát, aby si ve stravě přišli na své jak děti, tak i rodiče - tatínci obzvláště. Na kvalitu všech služeb a programu dohlíží a vždy je na místě přítomna Irena, hlavní vedoucí tábora a majitelka Duhového koníka.

Ubytování: Tábor SOPKA leží blízko Nové Paky (15 km za Jičínem). V okolí jsou rozsáhlé lesy a louky vhodné pro hry, četné rybníky ke koupání. Ani deštivé počasí nikoho nezaskočí – tábořiště disponuje různými zakrytými prostory (velká jídelna, klubovna, zastřešená terasa a další). Celému tábořišti dominuje hlavní zděná budova s jídelnou, kuchyní, sociálním zařízením, pokoji a marodkou. Většina táborníků bývá ubytována ve čtyřlůžkových chatkách. Vše je nově zrekonstruované.  V areálu se dále nacházejí čtyři hřiště využívané na fotbal, volejbal, basketbal, vybíjenou a jiné hry. K velkému zpestření také patří táborový bazén. K areálu patří i rozsáhlé zatravněné plochy (bývalý sad), na nichž můžete využít i několik pingpongových stolů. Pro táboráky slouží dvě ohniště.

Strava: vyvážená rostlinná strava bez cukru, exotických plodů, chemických přísad a jiných nepřirozených surovin, vycházíme z makrobiotických zásad. V pravidelných a s účastníky domluvených časech podáváme snídaně, dopolední svačiny (pro děti pouze), obědy, odpolední dezerty, večeře. Nápoje jsou účastníkům k dispozici po celý den. Na přání vám připravíme speciální stravu a stravu pro malinké děti.

Cesta k táboru Sopka: do Zlámanin se dostanete po silnici č. 16 od Jičína. Tábořiště má adresu Zlámaniny 19 a Zlámaniny 29. Musíte vjet do Nové Paky, a pak se hned budete stáčet doleva, z města opět vyjedete a ani ne po jednom kilometru jste na tábořišti. Podrobný popis cesty pošleme všem účastníkům tábora dostatečně dopředu.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete