Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tanec bez hranic - Fryšava pod Žákovou horou

28.07.2018 - 11.08.2018 Fryšava pod Žákovou horou

Tanec bez hranic je nejlepší mezinárodní taneční stáž v ČR a v roce 2017 jsme oslavili 20 výročí. Můžete se zúčastnit TBH a poznat na vlastní kůži, jaké je tančit pod vedením těch nejlepších světových lektorů.Každý rok se Tanci bez hranic objeví několik nových tváří, které patří mezi světové jedničky! Budete mít možnost pochytit nejrůznější kombinace jazzové techniky s moderním contemporary,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Tanec bez hranic je nejlepší mezinárodní taneční stáž v ČR a v roce 2017 jsme oslavili 20 výročí. Můžete se zúčastnit TBH a poznat na vlastní kůži, jaké je tančit pod vedením těch nejlepších světových lektorů.

Každý rok se Tanci bez hranic objeví několik nových tváří, které patří mezi světové jedničky! Budete mít možnost pochytit nejrůznější kombinace jazzové techniky s moderním contemporary, nasát energii od lektorů, ale i od svých kolegů tanečníků!

To však stále není vše! Další informace o choreografech a novinkách roku 2018 si přečtete na webu a facebooku Tance bez hranic.

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete