Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tomáš Klus s jeho Cílovou skupinou

05.09.2015 Buchlovice

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina bude v sobotu 5.9. ukončovat 17. ročník Buchlovského hudebního léta a zároveň i letní část své koncertní šňůry po zemích moravských a českých pro rok 2015. Takže to bude poslední možnost letos vidět naživo Tomáše hrát i s kapelou pod širým nebem.Tomáš bude v Buchlovicích hrát už po třetí. Poprvé se zdejšímu publiku představil v roce 2009 jako předskokan Miro…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecký amfiteátr Buchlovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Buchlovice

Fotogalerie k článku

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina bude v sobotu 5.9. ukončovat 17. ročník Buchlovského hudebního léta a zároveň i letní část své koncertní šňůry po zemích moravských a českých pro rok 2015. Takže to bude poslední možnost letos vidět naživo Tomáše hrát i s kapelou pod širým nebem.

Tomáš bude v Buchlovicích hrát už po třetí. Poprvé se zdejšímu publiku představil v roce 2009 jako předskokan Miro Žbirky a pak znovu o dva roky později už na samostatném koncertu. Letos představí na buchlovickém koncertu i své nové album, které má vydat na konci června. Bude to během tohoto léta jediný samostatný moravský koncert, na němž bude možné slyšet nové album, protože kromě tohoto koncertu bude Tomáš během léta k vidění pouze na festivalech, kde bude s kapelou hrát pouze zkrácené, tzv. festivalové sety.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete