Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vaňkovka fest - Brno

15.06.2017 - 31.07.2017 Brno

Od poloviny června až do konce července se vám v nádherném venkovním prostoru mezi Galerií Vaňkovka a Fait Gallery představí nejrůznější kapely od nestárnoucích hudebních legend až po začínající talenty. Potěší vás divadelní představení v podání nejrůznějších souborů i tematické hudební večery. A co je na tom nejlepší – tuto mega porci zábavy si můžete až do konce července užívat úplně zdarma!Tak…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Od poloviny června až do konce července se vám v nádherném venkovním prostoru mezi Galerií Vaňkovka a Fait Gallery představí nejrůznější kapely od nestárnoucích hudebních legend až po začínající talenty. Potěší vás divadelní představení v podání nejrůznějších souborů i tematické hudební večery. A co je na tom nejlepší – tuto mega porci zábavy si můžete až do konce července užívat úplně zdarma!

Tak jako každým rokem cílí program festivalu na všechny strany. Chystáme divadla i koncerty pro děti, stand-up comedy show a každou sobotu si můžete v rámci festivalu zacvičit jógu v bezkonkurenčně nejkrásnější improvizované tělocvičně v Brně – ve Fait Gallery.

Vaňkovka fest letos zahájí 15. června miláček všech mladých slečen - Adam Mišík. Jako jeho předskokan vystoupí Michal Horák - mladý písničkář, který své skladby doprovází na kytaru, foukací harmoniku či heligonku. Ve středu 28. června vás jistě parádně roztancuje českoamerické uskupení N.O.H.A., která svým fanouškům nadělí pořádný koktejl na pomezí drum&bass, world music a dub stepu. Pátek 30. června bude Vaňkovka fest povinnou zastávkou pro všechny rodiče s dětmi - Vaňkovka fest jim nabídne vystoupení Jaroslava Uhlíře s výběrem jeho největších hitů. Předkapelou budou Yellow Sisters, které na místě pokřtí své album Zvěřinec 2.

Vaňkovka fest v červenci bude ve znamení velkých hudebních lahůdek. V pátek 7. července vystoupí legendární The Plastic People of the Universe. V sobotu 15. července potěšíme všechny fanoušky 11-ti násobného držitele ceny Anděl - Dana Bártu, který se na Vaňkovka festu vystoupí se svým projektem Illustratosphere. V neděli 23. července si pak nenechte ujít koncert kapely Priessnitz.
Festival ukončí 30. července Albert Černý se svojí úspěšnou kapelou Lake Malawi a v pondělí 31. července velká písničkářská legenda Jiří Schmitzer, kterého uvede vycházející hvězda Pavel Helan.

To ale ještě není vše. Těšit se můžete na cestovatelské přednášky a divadelní představení pro děti i dospělé. Zatančíte si mimo jiné během africké noci s Tubabu, irské noci s kapelou Dálach nebo si spolu s kapelami The Fireballs či Saville row zavzpomínáte na hudební legendy 50. a 60. let. Skvělou zábavu jistě nabídne Stand up comedy live! v podání Ester Kočičkové, Marka Daniela nebo Jakuba Žáčka a NaMikrofon,

Co dodat? Těšíme se na vás... Pojďme si společně užít brněnské léto na Vaňkovka Festu naplno...


Kompletní program Vaňkovka Festu

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku pokračuje v…

04.04.2024 - 04.04.2024
Špilberk

Již třetí letošní Noční běh pro Světlušku hostí jihomoravská metropole Brno. Ve čtvrtek 4. dubna opět ve 21 hod.…

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Brno

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Brno

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Čeho že se Drobek bojí? - divadlo D…

16.04.2024 - 16.04.2024
Klub Leitnerova…

Inscenace, kde děti ovlivňují děj. Určeno pro děti 3 +.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete