Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vánoce na hradě

23.12.2017 - 31.12.2017 Staré Hrady

Nenechte si ujít VÁNOCE na HRADĚ Ochutnejte atmosféru VÁNOČNÍ POHÁDKOVÉ PROHLÍDKY. Zvýhodněným okruhem pohádkovým hradem a vánoční pohádkou vás provede živá čarodějnice, princezna, čertice nebo hradní čaroděj. Zažijete Vánoce našich prababiček a v pohádce tu na vás čeká nejedno překvapení se spoustou veselých kamarádů. Na hradě a zámku se zabydlelo na třicet druhů draků a dráčků a svou komnatu tu…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít VÁNOCE na HRADĚ

Ochutnejte atmosféru VÁNOČNÍ POHÁDKOVÉ PROHLÍDKY. Zvýhodněným okruhem pohádkovým hradem a vánoční pohádkou vás provede živá čarodějnice, princezna, čertice nebo hradní čaroděj. Zažijete Vánoce našich prababiček a v pohádce tu na vás čeká nejedno překvapení se spoustou veselých kamarádů.

Na hradě a zámku se zabydlelo na třicet druhů draků a dráčků a svou komnatu tu má i Dračí král Rozumbraďák XVI. Ve sklepení zase potkáte rodinku starohradského obra, navštívíte palác plný skřítků, lesní, ledové i vodnické království, tříhlavého draka Třífrňáka i Obří smaragdové draky. Na hradní půdě vás čeká spousta čarodějnic, draků a veselých pohádkových bytostí a projdete i čarodějným kurzem létání na koštěti.
Od sklepení až po půdu vás provede veselá čarodějnice, princezna, čertice, rytíř či čaroděj. A nudit se určitě nebudete! Přijeďte a přesvědčte se, že na Starých Hradech pohádkové bytosti skutečně žijí!

Otevírací doba prosinec:

soboty, neděle, vánoční prázdniny od 23. 12. do 31. 12. včetně (mimo 24. a 25. 12.), od 10 - 17.00 hod.

Na vědomost se dále dává, že nám v těchto dnech vyšel již 7. díl Strohradských pohádek - POSELSTVÍ RYTÍŘŮ. K dostání je v hradní pokladně, na vánočních pohádkových velvyslanectvích nebo na hradním e-shopu https://www.starehrady.cz/e-shop-starohradske-pohadky-carodeje-archibalda-dil-vii-detail-391.

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete