Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vánoční noční prohlídky města s šálkem horkého nápoje

27.12.2017 - 30.12.2017 Kašperské Hory

Každý návštěvník dostane horký nápoj, podle vlastního výběru. Vybrat si může kávu, čokoládu nebo mošt s rumem i bez. Návštěvníci získají zajímavé informace o vánočních zvycích a tradicích na Šumavě. Letos nově se půjdeme podívat i na ukázku výroby vánočních ozdob do sklářské huti. Navštívíme dva největší skříňové betlémy v České republice, projdeme si náměstí a další zajímavá místa.Doporučujeme…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Každý návštěvník dostane horký nápoj, podle vlastního výběru. Vybrat si může kávu, čokoládu nebo mošt s rumem i bez. Návštěvníci získají zajímavé informace o vánočních zvycích a tradicích na Šumavě. Letos nově se půjdeme podívat i na ukázku výroby vánočních ozdob do sklářské huti. Navštívíme dva největší skříňové betlémy v České republice, projdeme si náměstí a další zajímavá místa.

Doporučujeme si místa na prohlídce rezervovat na tel. 376 503 413, omezená kapacita prohlídky. Prodej vstupenek předem na MěKIS (radnice Kašperské Hory). Vstupné plné 100 Kč, snížené 90 Kč. Vstupenky jsou slosovatelné, vyhrát můžete drobný dárek od sponzora Rósta Kafe a Sklářské huti J&P. Koupě vstupenek těsně před prohlídkou není možná! Podrobné informace na tel. 376 503 413.  

Sraz před pražírnou kávy Rósta Kafé. 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete