Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Velikonoce naruby!

28.03.2018 - 01.04.2018 Blansko

Milí rodiče,velikonoční zajíček se ztratil a jen vaše děti mohou tyto Velikonoce zachránit! Jak to učiní, je jednoduché: od 28. března do 1. dubna se sejdou spolu s námi na základně nedaleko Moravského krasu, kde znovuobjeví všechny velikonoční zvyky a snad i samotného zajíčka! Pokud ano, máte děti na velikonoční pondělí zpět, aby zbytek svátků zdárně proběhl!Během originálně pojatého…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Milí rodiče,

velikonoční zajíček se ztratil a jen vaše děti mohou tyto Velikonoce zachránit! Jak to učiní, je jednoduché: od 28. března do 1. dubna se sejdou spolu s námi na základně nedaleko Moravského krasu, kde znovuobjeví všechny velikonoční zvyky a snad i samotného zajíčka! Pokud ano, máte děti na velikonoční pondělí zpět, aby zbytek svátků zdárně proběhl!

Během originálně pojatého velikonočního programu se děti seznámí s celou řadou tradic, na které se někdy už zapomíná. Budeme plést pomlázky i barvit kraslice, ale vše v rámci jedinečných tematických her, které dětem zábavně odhalí kouzlo Velikonoc. Podíváme se také k Punkevním jeskyním a hlavně si užijeme jarní zábavu v překrásné přírodě.

 

Ubytování a program

Program prodlouženého víkendu se odehraje v těsném sousedství Moravského krasu, který také navštívíme. Zázemí nám poskytne pohodlná základna s postelemi v obci Obůrka, kde rádi využijeme hřiště i lesy pro naše hry.

Během tematického programu se děti hravou formou seznámí s velikonočními zvyky, které budou pojaty originálně a umožní jim užít si tradici jarních svátků naplno. Také se pokocháme túrou do Moravského krasu k Punkevním jeskyním. Děti se mohou také těšit na zaječí diskotéku. K našemu standardu také patří každodenní hraní volnočasových oblíbených her tak, aby každá minuta dne byla vyplněná plnohodnotnou aktivitou.

O vaše děti se postará kvalifikovaný početný personál vedoucích a praktikantů, kteří zajistí individuální přístup ke každému dítěti, a že vaše děti v pohodlí a bezpečí stráví krásný týden.

 

Místo a doprava:

Kam: Středisko Obůrka (http://www.ctujm.cz/oburka/oburkauvod.htm)

Sraz: středa 28. března 2018 mezi 16.00 a 19.00 – Středisko Obůrka

Návrat: neděle 1. dubna 2018 mezi 14.00 a 15.00 – Středisko Obůrka

Trasa:  http://www.ctujm.cz/oburka/oburkaspojeni.htm

Také je možné zajistit za příplatek 50 Kč dopravu vašich dětí z Brna (sraz 14.10 před vestibulem Brno hl. nádraží).

Cena:

1190 Kč

Cena zahrnuje stravu 5x denně, celodenní pitný režim, ubytování na 8 dní / 7 nocí, vstupné 2x na Vranovskou pláž, 1x jízda výletním vláčkem a další atrakce, odměny za soutěže, úrazové pojištění, výchovný dozor a samozřejmě zdravotníka.

Slevy:

*sourozenecká sleva – 100 Kč / dítě
*věrnostní sleva (účast minimálně na 3 akcích) – 200 Kč / dítě

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete