Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Velká ohňová show 2014

26.07.2014 Zvole

VELKOLEPÁ OHŇOVÁ, SVĚTELNÁ A AKROBATICKÁ SHOW JIŽ TUTO SOBOTU NA ŠIKLOVĚ MLÝNĚ  Uprostřed prázdnin jsme si na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem již zvykli pohrávat si s ohněm a letos tomu nebude jinak. V sobotu 26.7. po setmění rozzáří Rodeo arénu pyrotechnické efekty a dech se bude tajit i u kaskadérských kousků. Nebude chybět ani mystický příběh, krásné tanečnice s hořícími vějíři a jezdci…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Westernové městečko Šiklův Mlýn Zvole nad Pernštejnem
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

VELKOLEPÁ OHŇOVÁ, SVĚTELNÁ A AKROBATICKÁ SHOW JIŽ TUTO SOBOTU NA ŠIKLOVĚ MLÝNĚ  

Uprostřed prázdnin jsme si na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem již zvykli pohrávat si s ohněm a letos tomu nebude jinak. V sobotu 26.7. po setmění rozzáří Rodeo arénu pyrotechnické efekty a dech se bude tajit i u kaskadérských kousků. Nebude chybět ani mystický příběh, krásné tanečnice s hořícími vějíři a jezdci na koních projíždějící ohnivými bránami. Pravý adrenalin prožijeme při scénce s čtyřkolkami a tankem, který spálí vše, k čemu se jen přiblíží.  
Své famózní vystoupení předvede i PYROTERRA  - profesionální ohnivá, světelná a akrobatická show působící po celé světové scéně. Finále bude patřit parádnímu megaohňostroji s hudebním doprovodem. Přijeďte i Vy tuto sobotu na Šiklův mlýn prožít krásný letní den plný zábavy, dobrodružství a adrenalinu. Příští víkend 2.8. se pak těšíme na všechny milovníky letadel. Přiletí k nám přes 120 letadel a hlavním hostem je Martin Šonka pilot světové série Red Bull Air Race.

V 10 hodin dopoledne začíná program na náměstí westernového městečka. Již v 11:30 na Vás čeká první divadelní vystoupení v největším přírodním amfiteátru v České republice "Karbaník Jim". Po druhé hodině se pak v amfiteátru seznámíme se světem kovbojů, podíváme se na krásnou pistolnici, odvážného kovboje, který umí chytat do lasa i telátka vybraná z našich malých návštěvníků. Obdivovat můžeme i souhru koně a cvičitele, nebude chybět bláznivé vystoupení kovboje, který místo s koněm přijde s poníkem a nakonec nechá našeho samečka lamy Sancha poplivat diváky (samozřejmě jen jako). Děti pak jistě užasnou nad psí show a parádními kousky nového kamaráda Agiho. Před pátou hodinou se naposledy sejdeme v amfiteátru, abychom shlédli dramatický i dojemný příběh "Návrat". Celý program budou doplňovat krátká vystoupení přímo na náměstí např. rekonstrukce přestřelky u O.K. Corralu  nebo taneční vystoupení našich krásných dam. Zabavit se samozřejmě můžete i na mnoha atrakcích nebo v indiánské vesnici.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete