Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vepřové hody v Masných krámech 2018 - České Budějovice

19.01.2018 - 28.01.2018 České Budějovice

Navštívíte-li během ledna České Budějovice, může se Vám stát, že se přímo před Vašima očima odehraje neuvěřitelné představení během nějž se zdatní mistři řezničtí budou předhánět ve výrobě zabijačkových specialit. Berte to jako neklamné znamení toho, že zde právě probíhají oblíbené "Vepřové hody v Masných krámech".Co Vás na akci čekáJiž několikátým rokem představují vepřové hody jednu z…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Navštívíte-li během ledna České Budějovice, může se Vám stát, že se přímo před Vašima očima odehraje neuvěřitelné představení během nějž se zdatní mistři řezničtí budou předhánět ve výrobě zabijačkových specialit. Berte to jako neklamné znamení toho, že zde právě probíhají oblíbené "Vepřové hody v Masných krámech".

Co Vás na akci čeká

Již několikátým rokem představují vepřové hody jednu z nejúspěšnějších gastronomických akcí, které účastní několik stovek natěšených jedlíků. A že se dostane vskutku na každého je zřejmé ze skutečnosti, že v posledních ročnících bylo průměrně vyrobeno na 1200 jitrnic a jelit. Samozřejmostí pak je i podávání zabijačkové polévky, domácí tlačenky, škvarků, zabijačkového guláše či ovaru. Zárukou té nejlepší kvality podávaných výrobků je skutečnost, že šéfkuchař i jeho pomocníci mají s podobnými akcemi mnohaleté zkušenosti z Čech i ze zahraničí.

K jedinečnému zážitku přispěje i možnost pozorovat řeznické mistry při práci, která jistě naladí Vaše chuťové buňky na tu správnou notu. Na menu se objeví i grilovaný česnekový bůček, smažená krkovička či specialita v podobě zabijačkového talíře. Pokud byste rádi ochutnali něco z typické staročeské kuchyně za přijatelné ceny, neváhejte ani chvilku a vydejte se do Českých Budějovic strávit příjemný, gastronomicko-poznávací pobyt.

Rok 2018

Podrobné informace

 

Těšíme se na vás!

 

 

 

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém České Budějovice

10.05.2024 - 10.05.2024
České Budějovice

Poseďte s námi na hotelové zahrádce a ochutnejte nejlepší frizzante a růžová vína.

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Barvám Neutečeš 2024 - České Budějo…

04.05.2024 - 04.05.2024
Sokolský ostrov

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete