Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Veřejné fórum města Hlučín

31.03.2015 Hlučín

Přijměte pozvání na Veřejné fórum města Hlučína, které se uskuteční 31. března v 16:00 hodin v Kulturním domě. Plná parkoviště, pokuty za stěrači aut, která stojí v úzkých ulicích a blokují průjezd sanitek, hasičů, ale i technických vozů, které pak nemohly odklízet sníh, zablokované křižovatky, do kterých se ve špičce nedá vjet z vedlejších ulic, to jsou nepříjemná témata, jež budou patrně…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Přijměte pozvání na Veřejné fórum města Hlučína, které se uskuteční 31. března v 16:00 hodin v Kulturním domě.
 
Plná parkoviště, pokuty za stěrači aut, která stojí v úzkých ulicích a blokují průjezd sanitek, hasičů, ale i technických vozů, které pak nemohly odklízet sníh, zablokované křižovatky, do kterých se ve špičce nedá vjet z vedlejších ulic, to jsou nepříjemná témata, jež budou patrně nejdiskutovanější na veřejném fóru, které se uskuteční v úterý 31. března od 16 hodin v Kulturním domě Hlučín.  
"Ulice Hlučína, které se rodily někdy ve 13. a 14. století, nejsou koncipovány na takový provoz, na tolik aut. Prostě už nejen velkoměsta trápí velká hustota dopravy. Dnes má každá rodina několik automobilů, v rodinných domech kolikrát vlastní vůz oba manželé i jejich dospělé děti. A parkovacích prostor nepřibylo. Vyřešit tento palčivý problém nebude možné tak, aby byli úplně všichni spokojeni. I proto potřebujeme hovořit s občany, abychom znali jejich názor, abychom věděli, kterou variantu zvolit," říká starosta Pavel Paschek.
Vedle dopravy se ale lidé mohou vyjádřit i k možnostem bydlení ve městě, podmínkám pro podnikání nebo k životnímu prostředí, mohou přijít se svými nápady a postřehy i kritikou toho, co se jim nelíbí.

"Ráda bych s lidmi probrala i jejich názory na možnosti kulturního vyžití ve městě. Nejčastěji si zatím stěžují, že se o akcích málo dovídají. I proto zveme všechny občany k veřejné diskuzi," doplňuje místostarostka Blanka Kotrlová.

Fórum s veřejnou diskuzí v Hlučíně, který je členem Národní sítě zdravých měst, proběhne i letos v rámci místní Agendy 21 a Zdravého města Hlučín. Pro všechny účastníky bude připraveno občerstvení a pro oddech také tombola.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Dol…

13.04.2024 - 13.04.2024
Dolní Benešov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Dolním Benešově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Dol…

22.06.2024 - 22.06.2024
Dolní Benešov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Dolním Benešově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete