Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Whiskyfest by Barlife - Praha

07.04.2018 Praha

Save the date! Zveme vás na historicky první Whiskyfest by BarlifeAkce pořádané pod hlavičkou Barlife se každoročně těší všeobecné oblibě, ať už se jedná o Rumfest či nedávno uskutečněný Ginfest. Za uplynulé ročníky prošlo festivalovými branami na deset tisíc návštěvníků. Z toho důvodu se organizátoři rozhodli uspořádat novou akci a doplnit své festivaly věnované oslavě těch nejlepších destilátů…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
TOVÁRNA, Dělnická 63, Praha 7
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Save the date! Zveme vás na historicky první Whiskyfest by Barlife

Akce pořádané pod hlavičkou Barlife se každoročně těší všeobecné oblibě, ať už se jedná o Rumfest či nedávno uskutečněný Ginfest. Za uplynulé ročníky prošlo festivalovými branami na deset tisíc návštěvníků. Z toho důvodu se organizátoři rozhodli uspořádat novou akci a doplnit své festivaly věnované oslavě těch nejlepších destilátů o whisky. V sobotu 7. dubna se tak uskuteční vůbec první Whiskyfest by Barlife. Akci bude hostit holešovická Továrna, multifunkčního prostor otevřený všemu kreativnímu. Návštěvníci se mohou těšit na whisky z celého světa, kromě degustací je čekají i vzdělávací semináře s předními odborníky. Whiskyfest by Barlife organizuje Barlife, odborný časopis o nápojích vycházející od roku 2004.

"Whiskyfest by Barlife navazuje na další naše velice úspěšné projekty, a to Ginfest a Rumfest. Úkolem Barlife je pozvedávat úroveň české nápojové gastronomie a rozšířit povědomí o jejích kvalitách mezi odborbnou, ale i laickou veřejnost. Magazín, který vydáváme a který je určen především profesionálům z řad gastronomie, toto poslání plní již patnáctým rokem a organizace událostí zaměřených na kvalitní destiláty určených široké veřejnosti je jen dalším logickým krokem. I z toho důvodu rozšiřujeme naše portfolio festivalů o letošní historicky první Whiskyfest, neboť chceme ukázat, že whisky už dávno není jen devízou postarších pánů s doutníkem usazených v kožených křeslech gentleman klubu," vysvětluje Martin Kraut, managing director a vydavatel časopisu Barlife.

Návštěvníci akce Whiskyfest by Barlife mají možnost strávit příjemné sobotní odpoledne ve společnosti zavedených, ale i méně známých značek whisky, whiskey, bourbonů a dalších z celého světa, které doplní výtečná kuchyně Paula Daye (The Real Meat Society, Sansho, Maso a kobliha). Jak je u akcí organizovaných časopisem Barlife pravidlem, součástí programu budou i vzdělávací semináře s předními odborníky. Jejich prezentace se zaměří například na trendy, foodpairing či investiční potenciál whisky.

Program seminářů i seznam vystavovatelů i značek průběžně aktualizujeme na stránkách

https://www.barlifeevents.cz/whiskyfest/.

Týden před Whiskyfestem, tedy od pátku 30. března až do dne konání, proběhne Whisky Cocktail Week. Vybrané bary budou servírovat své speciální koktejly na bázi whisky jako formu pozvání svých hostů na první ročník festivalu. Samotný festival se odehraje v multifunkčním holešovickém prostoru Továrna, který se nachází v širším centru Prahy s dobrou dopravní dostupností.

Vstupenky

lze zakoupit na webu Whiskyfestu a v síti GoOut. Návštěvníci, kteří se chystají i na Rumfest, mají možnost zakoupit vstupenky na obě akce v balíčku za zvýhodněnou cenu.

O časopisu Barlife

Specializovaný dvouměsíčník vychází od roku 2004 a je určen v první řadě profesionálům z gastronomie, tedy majitelům, manažerům a zaměstnancům podniků vyšší a nejvyšší kategorie v České a Slovenské republice. Barlife je podle britské analytické společnosti The IWSR "nejlepší časopis o nápojích ve střední Evropě". Na svém kontě má úspěšné akce jako Ginfest, Rumfest či Prague Bar Show.

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Dílna všímavosti: Ruka mine bok, sl…

25.04.2024 - 25.04.2024
Meditační zahrada HAMU

PREMIÉRA V Meditační zahradě HAMU S sebou: mobil a sluchátka

Noční běh pro Světlušku v Praze 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Výstaviště

Noční běh pro Světlušku se z Moravy přesouvá do hlavního města. K pátému letošnímu nočnímu běhu odstartují běžci od…

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Fi…

27.04.2024 - 27.04.2024
Dvořákova síň

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete