Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Xindl X, Mistake, Light & Love

07.08.2015 Buchlovice

Xindl X patří k tomu nejlepšímu co přináší česká hudební scéna. Jeho písně lze zařadit jako směs folku, blues a jazzu s pro Xindla typickým hiphopovým přednesem.Za poslední dekádu posbíral celou řadu nominací i ocenění v hudebních soutěžích. Často se svými písněmi vyjadřuje k aktuálnímu dění a jeho klipy lámou žebříčky sledovanosti.Do Buchlovic přijede i s kapelou.Kapela Mistake hraje hard – pop.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecký amfiteátr Buchlovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Buchlovice

Fotogalerie k článku

Xindl X patří k tomu nejlepšímu co přináší česká hudební scéna. Jeho písně lze zařadit jako směs folku, blues a jazzu s pro Xindla typickým hiphopovým přednesem.Za poslední dekádu posbíral celou řadu nominací i ocenění v hudebních soutěžích. Často se svými písněmi vyjadřuje k aktuálnímu dění a jeho klipy lámou žebříčky sledovanosti.Do Buchlovic přijede i s kapelou.
Kapela
Mistake hraje hard – pop. Na svém kontě má skupina koncerty na největších českých festivalech jako Rock for People, Colours Of Ostrava, Masters of Rock, Sázavafest, Přeštěnice a dalších, zahrála si před kapelami jako např. Mandrage, Charlie Straight, Mig 21, Kryštof, IneKafe, No Name a také vyhrála v několika soutěžích (např. Rockmax 12, Pro-rock, Broumovská kytara, Zahraj si s hvězdami). Singly kapely Mistake se dostaly do rádií po celé ČR (Český rozhlas, Čas, Rockmax, Rockzone, Zlín, Čas, Kroměříž, Relax a další), Klipy k singlům Půlnoční svět, Nahá a Démoni z nové desky jsou pravidelně vysílány na TV Óčko, Fajnrock TV a Stream TV.
Light & Love je kapela ze severní Moravy, kterou tvoří dva bratři. Na jaře 2015 vyjela na společné turné s Xindlem X a kapelou UDG. Byli osloveni Richardem Krajčem ke spolupráci na pilotním singlu k novému CD kapely Kryštof. Na konci března 2015 vyrukovali s nový klipem k písni Blueberry Sky který za dva týdny posbíral téměř 25 000 shlédnutí.
Tahle rodinná kapela má pěkně našlápnuto a není divu, že jí lidi z hudební branže předpovídají stejně raketový vzestup a úspěchy jako měli kdysi dávno Charlie Straight.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete