Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zahájení turistické sezóny v Klatovech 2018

12.05.2018 Klatovy

Naše putovaní po nejzajímavějších kulturních a společenských akcích konaných v naší republice nás tentokrát zavede do královského města Klatovy, kde se v průběhu května koná pravidelné "Zahájení turistické sezóny", poutající pozornost malých i velkých návštěvníků z města i okolí.Na co se můžete těšitV rámci jednodenních městských oslav se můžete těšit na bohatý zábavný program, který se odehrává…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Klatovy, náměstí Míru
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Klatovy

Fotogalerie k článku

Naše putovaní po nejzajímavějších kulturních a společenských akcích konaných v naší republice nás tentokrát zavede do královského města Klatovy, kde se v průběhu května koná pravidelné "Zahájení turistické sezóny", poutající pozornost malých i velkých návštěvníků z města i okolí.

Na co se můžete těšit

V rámci jednodenních městských oslav se můžete těšit na bohatý zábavný program, který se odehrává na klatovském náměstí Míru. První část tohoto úspěšného podniku nabídne vyžití všem příznivcům pěší turistiky, neboť v rámci poznávání krás města i okolí jsou pro všechny zájemce připraveny okouzlující procházky v rámci tzv. Májových toulek. Vyznavače adrenalinových sportů jistě zaujme vystoupení mistrů v oboru bojových sportů, na které naváže hudební vystoupení těch nejznámějších regionálních skupin.

Z dalších částí atraktivního programu vybíráme prohlídky klatovských památek zcela zdarma, soutěže pro malé i velké, vernisáže výstav, dovádění ve skákacím hradě, prezentace cestovních kanceláří či tvůrčí dílny s možností nechat si namalovat obličej si vyzkoušet si originalitu tetovacích technik. K tomu všemu bude samozřejmě zajištěno chutné občerstvení i nápaditý moderátor, který Vás celým dnem bude provázet z improvizovaného pódia. Klatovy zkrátka opětovně potvrdí, že si bezesporu zasluhují pozornost každého ze všímavých návštěvníků.

Zahájení turistické sezóny v Klatovech 2018

Těšíme se na vás se skupinou Jelen.

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete