Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Kačina

22.04.2018 Svatý Mikuláš

Zámecká pouť Rudolfa Chotka 22.4.2018 od  10 do 17 hod.Zámecká pouť se zase po roce vrací na Kačinu. Opět Vás čeká pestrý program. O zábavu se postará kouzelník a iluzionista Pavel Dolejška, akrobacie na laně Tety v zápletu a koncertní vystoupení Pískomil se vrací.Dále vystoupení společnosti Jane Austen, ta Vás zavede do dob dávno minulých se svým bohatým programem, mezi který patří taneční…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Zámecká pouť Rudolfa Chotka 22.4.2018 od  10 do 17 hod.

Zámecká pouť se zase po roce vrací na Kačinu. Opět Vás čeká pestrý program. O zábavu se postará kouzelník a iluzionista Pavel Dolejška, akrobacie na laně Tety v zápletu a koncertní vystoupení Pískomil se vrací.

Dále vystoupení společnosti Jane Austen, ta Vás zavede do dob dávno minulých se svým bohatým programem, mezi který patří taneční ukázky, komponovaný program tance a dramatizované konverzace o životě, etiketě, tanci a společnosti 19. století a rukodělné aktivity jako je vyšívání, kreslení siluet dobovou technikou, vytvoření dobového účesu, vějířomluva, napsání galantního dopisu a podobně.

Milovníci květin potěší výstava orchidejí.  Děti se mohou těšit na pohádku, tvořivé dílny, motokáry a svezení na koních. Občerstvení a velká tržnice samozřejmostí. Vstup do zámku bude v ceně vstupenky na akci. Aktuální informace na facebooku Kačina – zámek a muzeum nebo na www.nzm.cz.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete