Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ZDRAVÍ a DUŠE

22.09.2017 - 24.09.2017 Ostrava

ZDRAVÍ a DUŠE 22. – 24. 9. 2017 na Výstavišti Černá louka v OstravěZdravá výživa, Esoterika, Alternativní medicína, Feng shui, BIO BEAUTYTěšit se můžete na koncepci festivalu dle Feng – Shui, kde nebudou chybět odpočinkové a relaxační zóny, komerční sekce, přednáškové sály, vegetariánská restaurace a samozřejmě příjemná atmosféra pro každého z Vás.Letos poprvé se můžete těšit na speciální akci…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
na Výstavišti Černá louka v Ostravě
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město
Obec
Ostrava

Fotogalerie k článku

ZDRAVÍ a DUŠE 22. – 24. 9. 2017 na Výstavišti Černá louka v Ostravě

Zdravá výživa, Esoterika, Alternativní medicína, Feng shui, BIO BEAUTY

Těšit se můžete na koncepci festivalu dle Feng – Shui, kde nebudou chybět odpočinkové a relaxační zóny, komerční sekce, přednáškové sály, vegetariánská restaurace a samozřejmě příjemná atmosféra pro každého z Vás.

Letos poprvé se můžete těšit na speciální akci BIO BEAUTY. Jedná se o doplnění Zdraví a Duše a vytvoření speciální nabídky z oblasti bio kosmetiky, která má u nás velký potenciál. 

Novinkou letošního ročníku je zvětšení přednáškových sálů pro posluchače a jejich odhlučnění, ať si můžete přednášky plně vychutnat a mít z nich ten nejlepší zážitek. Vstup na přednášky je ZDARMA, stačí si jen koupit vstupenku.

Každoročně se účastní více než 100 vystavovatelů, kteří pod jednou střechou nabídnou vše z oblasti zdravého životního stylu (od výběru sortimentu po ochutnávky) a esoteriky. Nebude chybět veganství, raw strava, bio produkty z farem a speciální výživové poradenství. Nedílnou součástí zůstává alternativní medicína a Feng-shui, které udává správné proudění energií ve výstavních halách.
Během tří dnů Vám nabídneme více než 50 přednášek na témata, která Vás nejvíce zajímají jako např. sebepoznání a osobní rozvoj, detoxikace a ozdravné procesy organismu, zvládání různých fóbií a strachu, chiromantie, angeochirologie, horoskopy v našem životě, orgonity, homeopatie, přírodní léčení nemocí, šamanské léčivé rituály aj.

Proč přijít právě k nám?
Na jednom místě můžete načerpat informace o novinkách ve zdravém životním stylu, ochutnat speciality ve veganství, vegetariánství a raw stravě, načerpat informace, jak doplnit, případně změnit svůj jídelníček, životní styl, negativní myšlení v pozitivní…někdy stačí se jen rozhodnout a Váš život může být harmonický a vyvážený.

Mapa

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

R4 Alexandra Dovgan 2023 - Ostrava

22.04.2024 - 22.04.2024
Kino Vesmír

Poprvé v České republice se představí právě v Ostravě se svým recitálem mladá šestnáctiletá pianistka Alexandra Dovgan.…

Čarodějnice na Slezskoostravském hr…

27.04.2024 - 27.04.2024
Slezskoostravský hrad

Oblíbené čarodějnice se po několikaleté pauze vrací na Slezskoostravský hrad.

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete