Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Žijme tu spolu

24.06.2017 Milovice

V sobotu 24. června bude milovický Hakenův stadion již po šesté patřit kapelám různých žánrů, od bluegrassových až po art-rock . Hostem letošního ročníku bude Patrola Šlapeto. V muzikantsky pestrém programu zahraje celkem 10 hudebních uskupení.  Zahájení festivalu je naplánováno na 13. hodinu. Vedle folkových, country a bluegrassových kapel se návštěvníci mohou těšit na Patrolu ŠLAPETO, která do…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V sobotu 24. června bude milovický Hakenův stadion již po šesté patřit kapelám různých žánrů, od bluegrassových až po art-rock . Hostem letošního ročníku bude Patrola Šlapeto. V muzikantsky pestrém programu zahraje celkem 10 hudebních uskupení.

 

Zahájení festivalu je naplánováno na 13. hodinu. Vedle folkových, country a bluegrassových kapel se návštěvníci mohou těšit na Patrolu ŠLAPETO, která do Milovic přiveze známé staropražské písničky. Své příznivce potěší festivalové stálice BG Korpus a Vážky Domova Mladá a písničkář Standa Haláček. Dalšími domácími, kteří na letošním Žijme tu spolu zahrají, budou s nesmrtelnými písničkami Jirky Schelingera YETTI ON. Osvěžením určitě bude vystoupení mladé lyské art-rockové kapely ARTMOSPHERE. Nebudou chybět osvědčení mladoboleslavští Brontosauři revival. Po loňském úspěchu pořadatelé znovu pozvali Isaru s tradiční irskou hudbou. Program doplní ještě kapela J. Černohorského a bluesoví Rusty Strings  "Festival je určen pro celou rodinu, takže počítáme i s doprovodným programem pro děti," říká k programu ředitel pořádajícího Domova Mladá, pan Miloslav Müller. Na dětské návštěvníky budou ve své nabídce pamatovat i stánky s občerstvením. Festival Žijme tu spolu je akcí charitativní. Přijďte strávit příjemné odpoledne a večer, můžete zde podpořit obyvatele domova zakoupením některého z jejich výrobků nebo přispět do kasičky s dobrovolným vstupným. Těšíme se na Vás. Pracovníci a obyvatelé Domova Mladá Milovice.

 

Jana Křížová (jzk)

 

Mapa

Další akce v okolí

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete